2020-01-15

DECLÉOR ANTI-AGEING AROMA ICONS KIT

Anti-Aging Aroma Icons Kit innehåller den perfekta hudvårdrutinen med en kombination av fyra ikoniska produkter från Decléor i en lyxig necessär. Passar alla hudtyper, framför allt en torr och mogen hud. Kitet innehåller:

AROMA CLEANSE 3 I 1 HYDRA-RADIANCE SMOOTHING & CLEANSING MOUSSE 50 ML
Len och krämig rengöringsmousse som förvandlas till ett milt rengörande skum i kontakt med vatten! Innehåller bland annat essentiell olja av néroli samt milt exfolierande papayaextrakt. Berikad med hyaluronsyra för att motverka torr hud. Denna 3-i-1 produkt rengör, återfuktar och ger ny lyster!

PHYTOPEEL SMOOTH EXFOLIATING CREAM 50 ML
Växtbaserad peelingcreme med mask-karaktär (utan peeling-korn), baserad på grön lera och essentiella oljor. Phytopeel exfolierar döda hudceller och orenheter vilket förfinar hudytan och ger en frisk lyster. Verkar lugnande och renande som en ansiktsmask.

AROMESSENCE IRIS 5 ML
100 % naturligt, aktivt växtbaserat koncentrat av djupverkande oljor för mogen hud 40+. Aromessence™ Iris penetrerar snabbt ned i huden och verkar djupt ner i vävnaderna där den normaliserar och renar huden. Slätar ut linjer och rynkor, har dränerande effekt och motverkar uttorkning. Aromessencen arbetar på djupet och förbereder huden för efterkommande dagcreme som härigenom får förstärkt effekt. Fri från syntetiska parfymer, konserveringsmedel och färgämnen. Notera: Undvik att förvara aromessencen i solljus och med locket av då detta minskar produktens hållbarhet.

PROLAGÈNE LIFT & FIRM DAY CREAM 50 ML
En återuppbyggande anti age-creme. Ger fastare hud med mer spänst, färre synliga linjer och rynkor. Ger ett naturligt ”lyft” och lyster. Stärker hudbarriären, verkar fuktighetsgivande, lugnande och mjukgörande. Lätt doft och silkeslen konsistens som snabbt går in i huden.

Förr:1439 :-
Nu:795 :-
Spara:644 :- (45 %)
GÅ TILL ERBJUDANDET!
COPYRIGHT © ERBJUDANDEN.NET 2020